Buffé

Priserna gäller vid hämtning, samt per person.

Köttfat med tillbehör

Minst 6 personer

  • Rostbiff, rökt kalkon och salami med potatissallad, sallad, bröd och smör
110kr
  • Kan även göras som picknicktallrik
119kr

Exotiskt köttfat

Minst 6 personer

  • Exotiskt köttfat med kycklingspett, rostbiff, pastrami, salami och
    exotiska frukter
110kr
  • Med potatsissallad eller pastasallad, sallad,
    kall sås, bröd och smör
175kr

Gastroprenörens Lilla Buffé

Minst 10 pers.

  • Potatissallad – krämig med äpple, purjolök och dill
  • Köttfat med kycklingspett, rostbiff, flatrökt skinka och salami
  • Grönsallad
  • Örtsås
  • Brieost med frukt
  • Hembakat bröd, kex och smör
185kr

Gastroprenörens  Vårbuffé

Minst 15 pers.

  • Skaldjurstårta – skaldjursmousse på kavringbotten.
  • Citronlax – rökt lax smaksatt med citron
  • Primörsallad – grönsallad, mangoldskott, grön sparris mm.
  • Pestoslungad potatis – små hela potatisar (färskpotatis om det finns) som kan serveras varma eller kalla.
  • Ost-och spenatpaj
  • Kycklingspett – marinerad kycklingfilé på spett
  • Rostbiff
  • Flatrökt skinka
  • 2 kalla såser – lime-och vitlökssås samt sås med rostad tomat och basilika.
  • Brieost med frukt
  • Hembakat bröd, kex och smör
275kr

Gastroprenörens Påskbuffé

Minst 15 pers.

  • Matjestårta
  • Ägghalva med räkor och dill
  • Dillsill
  • Äppelsill
  • Rökt lax med pepparrotscreme
  • Stekt kycklingfilé med rosmarin och citron
  • Potatissallad med senapsvinägrett
  • Blandad grönsallad
  • Kall örtsås
  • Brieost med frukt
  • Hembakat bröd, knäckebröd, kex och smör
275kr

Gastroprenörens Studentbuffé

Minst 15 pers.

  • Skaldjurstårta – skaldjursmousse på kavringbotten
  • Fransk potatissallad
  • Pastasallad
  • Ost- och grönsakspaj – i bit
  • Marinerad fläskfilé – serveras kall i god marinad
  • Marinerad kycklingfilé med soltorkade tomater
  • Tzatziki
  • Brieost
  • Fruktfat – vindruvor, ananas, melon och jordgubbar
  • Hembakat bröd, kex och smör
259kr

Gastroprenörens Grillbuffé

Buffé där tillbehören är klara men ni grillar köttet själva.
Minst 15 pers.

  • Chilimarinerade kycklingspett
  • Fläskkarré – Marinerade med timjan och citron
  • Grönsaksspett – kryddade, färdiga för grillen
  • Fransk potatissallad – potatissallad med rödlök, sockerärtor och dill
  • Pastasallad – fetaost, körsbärstomat och ruccola
  • En vacker grönsallad
  • Jordgubbssalsa
  • Tzatziki
  • Curry- och vitlökssås
  • Hembakat bröd och smör
270 kr

Gastroprenörens  Sommarbuffé

Minst 15 pers.

  • Inkokt lax med creme på färskost, örter och chili
  • Marinerad kycklingfilé med fläder och persilja
  • Marinerad fläskfilé med rabarbersalsa
  • Färskpotatissallad med sockerärter och dill
  • Sallad med pärlcouscous, tomat och örter
  • Kall sås med senap och honung
  • Brietårta med frukt
  • Hembakat bröd, kex och smör
275kr

Gastroprenörens Höstbuffé

Minst 15 pers.

  • ”Höstig” potatissallad med svamp, kapris och bacon alternativt rotsaksgratäng.
  • Picklade grönsaker
  • Varmrökt hjortkött
  • Vildsvinskorv
  • Ölgravad ryggbiff
  • Jägarwallenbergare med rödbetstzatziki
  • Whiskylingon
  • Krämig senapssås med enbär och äpple
  • Ostfat med hårdost och dessertost
  • 2 sorters bröd, kex och smör
285kr

Gastroprenörens Medelhavsbuffé

Minst 15 pers.

  • Tomat- och mozarellasallad balsamicovinägrett
  • Pastasallad – ruccola, cocktailtomat och sockerärtor
  • Lufttorkad skinka, två sorters salami och basilikamousse
  • Kycklingfilé med kapris och citron
  • Paj med squash, pesto och parmesan
  • Sallad på haricot vertes, kronärtsskockshjärtan och sardeller
  • Tzatziki
  • Gröna och svarta oliver
  • Brie med frukt
  • Focacciabröd, kex och smör
275kr