Priserna gäller vid hämtning, samt per person.
Köttfat med tillbehör
Minst 6 personer
|
- Rostbiff, rökt kalkon och salami med potatissallad, sallad, bröd och smör
|
110kr |
|
- Kan även göras som picknicktallrik
|
119kr |
Exotiskt köttfat
Minst 6 personer
|
- Exotiskt köttfat med kycklingspett, rostbiff, rökt kalkon, salami och
exotiska frukter
|
110kr |
|
- Med potatsissallad eller pastasallad, sallad,
kall sås, bröd och smör
|
175kr |
Gastroprenörens Lilla Buffé
Minst 10 pers.
|
- Potatissallad – krämig med äpple, purjolök och dill
- Köttfat med kycklingspett, rostbiff, kallrökt skinka och salami
- Grönsallad
- Örtsås
- Brietårta med frukt
- Hembakat bröd, kex och smör
|
185kr |
Gastroprenörens Vårbuffé
Minst 15 pers.
|
- Skaldjurstårta – skaldjursmousse på kavringbotten.
- Citronlax – rökt lax smaksatt med citron
- Primörsallad – grönsallad, mangoldskott, grön sparris mm.
- Pestoslungad potatis – små hela potatisar (färskpotatis om det finns) som kan serveras varma eller kalla.
- Ost-och spenatpaj
- Kycklingspett – marinerad kycklingfilé på spett
- Rostbiff
- Kallrökt skinka
- 2 kalla såser – lime-och vitlökssås samt sås med rostad tomat och basilika.
- Brietårta med frukt
- Hembakat bröd, kex och smör
|
275kr |
Gastroprenörens Påskbuffé
Minst 15 pers.
|
- Matjestårta
- Ägghalva med räkor och dill
- Dillsill
- Äppelsill
- Rökt lax med pepparrotscreme
- Stekt kycklingfilé med rosmarin och citron
- Potatissallad med senapsvinägrett
- Blandad grönsallad
- Kall örtsås
- Brietårta med frukt
- Hembakat bröd, knäckebröd, kex och smör
|
275kr |
Gastroprenörens Studentbuffé
Minst 15 pers.
|
- Skaldjurstårta – skaldjursmousse på kavringbotten
- Fransk potatissallad
- Pastasallad
- Ost- och grönsakspaj – i bit
- Marinerad fläskfilé – serveras kall i god marinad
- Marinerad kycklingfilé med soltorkade tomater
- Tzatziki
- Brieost
- Fruktfat – vindruvor, ananas, melon och jordgubbar
- Hembakat bröd, kex och smör
|
259kr |
Gastroprenörens Grillbuffé
Buffé där tillbehören är klara men ni grillar köttet själva.
Minst 15 pers.
|
- Chilimarinerade kycklingspett
- Fläskkarré – Marinerade med timjan och citron
- Grönsaksspett – kryddade, färdiga för grillen
- Fransk potatissallad – potatissallad med rödlök, sockerärtor och dill
- Pastasallad – fetaost, körsbärstomat och ruccola
- En vacker grönsallad
- Jordgubbssalsa
- Tzatziki
- Curry- och vitlökssås
- Hembakat bröd och smör
|
270 kr |
Gastroprenörens Sommarbuffé
Minst 15 pers.
|
- Inkokt lax med creme på färskost, örter och chili
- Marinerad kycklingfilé med fläder och persilja
- Marinerad fläskfilé med rabarbersalsa
- Färskpotatissallad med sockerärter och dill
- Sallad med pärlcouscous, tomat och örter
- Kall sås med senap och honung
- Brietårta med frukt
- Hembakat bröd, kex och smör
|
275kr |
Gastroprenörens Höstbuffé
Minst 15 pers.
|
- ”Höstig” potatissallad med svamp, kapris och bacon alternativt rotsaksgratäng.
- Picklade grönsaker
- Varmrökt hjortkött
- Vildsvinskorv
- Ölgravad ryggbiff
- Jägarwallenbergare med rödbetstzatziki
- Whiskylingon
- Krämig senapssås med enbär och äpple
- Ostfat med hårdost och dessertost
- 2 sorters bröd, kex och smör
|
285kr |
Gastroprenörens Medelhavsbuffé
Minst 15 pers.
|
- Tomat- och mozarellasallad balsamicovinägrett
- Pastasallad – ruccola, cocktailtomat och sockerärtor
- Lufttorkad skinka, två sorters salami och basilikamousse
- Kycklingfilé med kapris och citron
- Paj med squash, pesto och parmesan
- Sallad på haricot vertes, kronärtsskockshjärtan och sardeller
- Tzatziki
- Gröna och svarta oliver
- Ostfat med frukt
- Foccasiabröd, kex och smör
|
275kr |