Middagsmeny

Priserna är hämtpriser per person.

 

Förrätter

(Minst 8 personer)
  • Gubbröra på hembakat bröd
    garneras med rödlök och dill
35:-
  • Ceasarsallad med kräftstjärtar
    brödkrutonger och dill
60:-
  • Pepparrotssoppa med räkcocktail
    och brödsticks
55:-
  • Trattkantarellsoppa med kuvertbröd
60:-
  • Asiatisk sallad med gravad ryggbiff
70:-
  • Kycklingvingar, vitlöksbröd och avocadodipp
50:-

 

Varmrätter

(Minst 8 personer)
  • Varmrökt lax, varm potatissallad med säsongens
    rot- och grönsaker och en apelsinsmörsås
155:-
  • Kräftöverbakad hälleflundra med smörslungad potatis,
    blandade bönor och vitvinssås
250:-
  • Kycklingfilé, fylld med ost och salami serveras med
    rostad potatis, grillad tomat och en gul paprikasås
155:-
  • Stekt vildandsbröst med gräddstuvad grönkål,
    rostad potatis och apelsinsky
215:-
  • Biff Rydberg med äggula och senapskräm,
    surdegsbröd, smör och lagrad ost
 165:-
  • Boeuf Bourguignon, fransk köttgryta med
    rostad potatis och grönsallad
 155:-
  • Lågtemperaturstekt fläskkarré med potatisgratäng,
    ljummen sallad på säsongens grönsaker och pepparsås
 155:-
  • Helstekt fläskfilé på bädd av rostade grönsaker, serveras med
    potatisgratäng och hemlagad bearnaisesås
 165:-
  • Hjortfilé med potatisterrin med västerbottenost och örter,
    serveras med balsamicostekt smålök och rödvinssås
 270:-
  • Helstekt svensk oxfilé med potatisknyten,
    grönsakstimbal och portvinssås
 270:-

 

Efterrätt / Dessert

(Minst 8 personer)
  • Citronmoussetårta med keso
25:-
  • Hallon/lakritspannacotta med chokladgarnityr
55:-
  • Apelsin och passionsfruktsmousse
45:-
  • Mörk chokladkaka med nötknäck, vitchokladgrädde och blåbär
45:-
  • Vaniljpannacotta med kaffegelé, bär och mandelflarn
55:-
  • Ostbricka med 3 sorters ost, fikonmarmelad och kex
65:-