|
- Varmrökt lax, varm potatissallad med säsongens
rot- och grönsaker och en apelsinsmörsås
|
175:- |
|
- Kräftöverbakad hälleflundra med smörslungad potatis,
blandade bönor och vitvinssås
|
260:- |
|
- Kycklingfilé, fylld med ost, soltorkad tomat och basilika serveras med
rostad potatis, grillad tomat och en gul paprikasås
|
170:- |
|
- Stekt vildandsbröst med gräddstuvad grönkål,
rostad potatis och apelsinsky
|
240:- |
|
- Porchetta, fläsksida från Ragnarssons, fylld med örter, citron och vitlök. Serveras med medelhavspotatis och tomatvermouthsås
|
175:- |
|
- Boeuf Bourguignon, fransk köttgryta med
rostad potatis och grönsallad
|
175:- |
|
- Lågtemperaturstekt fläskkarré med potatisgratäng,
ljummen sallad på säsongens grönsaker och pepparsås
|
175:- |
|
- Helstekt fläskfilé på bädd av rostade grönsaker, serveras med
potatisgratäng och hemlagad bearnaisesås
|
180:- |
|
- Hjortfilé med potatisterrin med västerbottenost och örter,
serveras med balsamicostekt smålök och rödvinssås
|
295:- |
|
- Helstekt svensk oxfilé med potatisknyten,
grönsakstimbal och portvinssås
|
295:- |