Middagsmeny

Priserna är hämtpriser per person.

Förrätter

(Minst 8 personer)
 
  • Gubbröra på rågbröd
    garneras med rödlök och dill

49:-

 
  • S.O.S. i modern tappning – osttårta med sill och västerbottenost med hårt bröd och vispat ostsmör

80:-

 
  • Gastroprenörens skagenröra på surdegsbröd med handskalade räkor, citron och dill

95:-

 
  • Chevre Choud, gratinerad getost på baguette serveras med en sallad på betor och örter samt balsamicomajonnäs

80:-

 
  • Antipasti – brieost, körsbärstomat och salami på spett serveras med kallrökt skinka , oliver och brödchips

80:-

     

Varmrätter

(Minst 8 personer)
 
  • Inkokt lax serveras med dillkokt potatis, romsås och grönsallad

175:-

 
  • Ugnsbakad torskrygg serveras med vitvinssås, smörslungad potatis och en varm ärt-och bönsallad

270:-

 
  • Kycklingfilé, fylld med ost, soltorkad tomat och basilika serveras med
    potatisgratäng, sparrisbroccoli och tomatvermouthsås

180:-

 
  • Helstekt, fläskfilé serveras med dillkokt delikatesspotatis, örtig gräddsås och säsongens grönsaker

180:-

 
  • Helstekt fläskfilé serveras med rostade grönsaker, potatisgratäng och hemlagad bearnaisesås

 180:-

 
  • Långbakad fläsksida serveras med knyten med puré på potatis, rotselleri och äpple. Rostad rotsaksmosaik och balsamicosås

 190:-

 
  • Boeuf Bourguignon, fransk köttgryta med
    rostad potatis och grönsallad

180:-

 
  • Helstekt svensk oxfilé med potatisknyten,
    grönsakstimbal och portvinssås

 295:-

 

 

 

     

Efterrätt / Dessert

(Minst 8 personer)
 
  • Jordgubbsmousse med färskost och kanderad mandel

80:-

 
  • Hallon/lakritspannacotta med chokladgarnityr

80:-

 
  • Tartlette fylld med vispad vanilpannacotta, lemoncurd och bär

80:-

 
  • Mörk chokladkaka med nötknäck, vitchokladgrädde och blåbär

80:-