Middagsmeny

Priserna är hämtpriser per person.

Förrätter

(Minst 8 personer)
  • Gubbröra på hembakat bröd
    garneras med rödlök och dill
49:-
  • Caesarsallad med kräftstjärtar
    brödkrutonger och dill
75:-
  • Gastroprenörens skagenröra på surdegsbröd
90:-
  • Trattkantarellsoppa med kuvertbröd
70:-
  • Asiatisk sallad med gravad ryggbiff
75:-

Varmrätter

(Minst 8 personer)
  • Varmrökt lax, varm potatissallad med säsongens
    rot- och grönsaker och en apelsinsmörsås
175:-
  • Kräftöverbakad hälleflundra med smörslungad potatis,
    blandade bönor och vitvinssås
260:-
  • Kycklingfilé, fylld med ost, soltorkad tomat och basilika serveras med
    rostad potatis, grillad tomat och en gul paprikasås
170:-
  • Stekt vildandsbröst med gräddstuvad grönkål,
    rostad potatis och apelsinsky
240:-
  • Porchetta, fläsksida från Ragnarssons, fylld med örter, citron och vitlök. Serveras med medelhavspotatis och tomatvermouthsås
 175:-
  • Boeuf Bourguignon, fransk köttgryta med
    rostad potatis och grönsallad
 175:-
  • Lågtemperaturstekt fläskkarré med potatisgratäng,
    ljummen sallad på säsongens grönsaker och pepparsås
 175:-
  • Helstekt fläskfilé på bädd av rostade grönsaker, serveras med
    potatisgratäng och hemlagad bearnaisesås
 180:-
  • Hjortfilé med potatisterrin med västerbottenost och örter,
    serveras med balsamicostekt smålök och rödvinssås
 295:-
  • Helstekt svensk oxfilé med potatisknyten,
    grönsakstimbal och portvinssås
 295:-

Efterrätt / Dessert

(Minst 8 personer)
  • Jordgubbsmousse med färskost och kanderad mandel
60:-
  • Hallon/lakritspannacotta med chokladgarnityr
60:-
  • Apelsin och passionsfruktsmousse
50:-
  • Mörk chokladkaka med nötknäck, vitchokladgrädde och blåbär
60:-
  • Vaniljpannacotta med kaffegelé, bär och mandelflarn
60:-
  • Ostbricka med 3 sorters ost, björnbärsmarmelad och kex
85:-